среда, 3 мая 2017 г.

#Поради_від_Радника
Як діяти в такій ситуації, коли надані документи від учасника були підписані директором, який звільнився після проведення аукціону? Після визначення переможця торгів були надані довідки про зміну директора, в тому числі довідка з МВС на нового директора. Чи правомірно вважати дійсними надані довідки? 
Відповідно до вимог п. 5-6 ч. 1. та ч. 3 ст. 17 Закону України «Про публічні закупівлі» переможець процедури закупівлі повинен надати документальне підтвердження відсутності підстав для відхилення тендерної пропозиції, а саме довідку видану органами Міністерства внутрішніх справ України на особу, яка підписала тендерну пропозицію, про те, що вона не була засуджена за злочин, вчинений з корисливих мотивів, судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку. 
Надання довідки на особу, яка не підписувала тендерну пропозицію і, відповідно, відсутність довідки на особу, яка підписала тендерну пропозицію, є підставою для відхилення тендерної пропозиції учасника відповідно до абз. 2 п. 2 ч. 1 ст. 30 Закону України «Про публічні закупівлі». 
#SmartTender #закупівлі #радник #поради #розумні_закупівлі #CPV

Комментариев нет:

Отправить комментарий