среда, 17 мая 2017 г.

Нагадуємо, що 13 квітня 2017 року Верховна Рада України прийняла у другому читанні Закон України «Про ринок електричної енергії України», проте до Верховної Ради було надано постанови про скасування рішення парламенту про ухвалення Закону про ринок електричної енергії.
На разі, народні депутати не підтримали жодну з таких постанов.
Отже, Закон про ринок електроенергії може підписати Голова Верховної Ради і передати його на підпис Президенту України.
Цей Закон визначає правові, економічні та організаційні засади функціонування ринку електричної енергії і регулює відносини, пов’язані з виробництвом, передачею, розподілом, купівлею-продажем, постачанням електричної енергії для забезпечення надійного та безпечного постачання електричної енергії споживачам з урахуванням інтересів споживачів, розвитку ринкових відносин, мінімізації витрат на постачання електричної енергії та мінімізації негативного впливу на навколишнє природне середовище.
Ринок електричної енергії - система відносин, що виникають між учасниками ринку під час здійснення купівлі-продажу електричної енергії та/або допоміжних послуг, передачі та розподілу, постачання електричної енергії споживачам.
Ринок електричної енергії функціонує на конкурентних засадах, крім діяльності суб’єктів природних монополій, з обмеженнями, встановленими цим Законом.
Редакція журналу «Радник в сфері державних закупівель» на своїх офіційних сторінках, які знаходяться за наступними адресами у мережі Інтернет: radnuk.com.ua, facebook.com/radnukdz, twitter.com/radnukdz, plus.google.com/+РадникДЗ додатково повідомить читачам про набрання чинності, та про вплив на порядок проведення процедур закупівлі електроенергії замовниками.
#радник #тендер #prozorro  #торги

Комментариев нет:

Отправить комментарий