среда, 17 мая 2017 г.

Сьогодні 17.05.2017 набрав чинності Указ Президента України від 15.05.2017 № 133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)"».
 Цей Указ опубліковано у сьогоднішньому номері газети «Урядовий кур’єр» (від 17.05.2017). Згідно пункту 4 Указу Президента № 133/2017  цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.
В Указі викладено наразі єдиний санкційний перелік фізичних і юридичних осіб.
За повідомленнями прес-служби РНБО Кабінетові Міністрів та СБУ доручено терміново відпрацювати механізм реалізації положень указу Президента щодо введення санкцій.
Поряд з цим, РНБО закликає провайдерів не чекати інформаційного листа від Служби безпеки, а починати виконувати рішення РНБО України  та вже сьогодні починати блокувати російський санкційний контент.
З повним текстом документа можливо ознайомитись на офіційному сайті РНБО за посиланням http://www.rnbo.gov.ua/documents/445.html
А також інформацію щодо введення в дію Указу президента можливо отримати за посиланням
http://www.rnbo.gov.ua/news/2765.html
З повідомленням газети «Урядовий кур’єр» щодо публікації документа можливо ознайомитись за посиланням https://ukurier.gov.ua/uk/news/hto-pid-sankciyami-shikujs/
Детальнішу інформацію щодо впроваджених санкцій очікуйте в наступному випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель».

#радник #тендер #prozorro  #торги

Комментариев нет:

Отправить комментарий