четверг, 18 мая 2017 г.

18 травня 2017 року в Кабінеті Міністрів України було підписано договір по закупівлі робіт з будівництва об’єкту “Реконструкція водних підходів, маневрових зон та операційних акваторій біля причалів з урахуванням перспективного вантажообігу морського порту “Южний” в м. Южне Одеської області (Перша черга будівництва. Перший пусковий комплекс) (будівельно-монтажні роботи) між China Harbor Engineering Company Ltd (Китай) та Южненською філією ДП Адміністрація морських портів України вартістю 1 064 963 456 грн. Укладений договір є першим інфраструктурним проектом в Україні в якому взяло участь і перемогло підприємство з КНР.
China Harbor Engineering Company Ltd (Китай) входить до державної корпорації CCCC Tianjin Dredging Company Limited, яке займає 2 місце в світі за обсягом проектів, що здійснюються за кордоном.
Редакція журналу “Радник в сфері державних закупівель” вітає China Harbor Engineering Company Ltd з підписанням договору, та висловлює вдячність своїм юристам, які супроводжували тендерну процедуру від початку до підписання договору та бажає успіхів в подальшій роботі.
#радник

Комментариев нет:

Отправить комментарий