вторник, 14 февраля 2017 г.

08.02.2017 року в газеті Кабінету Міністрів України опубліковано Постанову КМУ від 1 лютого 2017 р. № 49 «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 р. № 117»
Відповідно до положень даного нормативного документа до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 р. № 117 «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти» внесено наступні зміни:
підпункт 4-1 доповнено абзацом такого змісту:
“тролейбусів, автобусів, електробусів та інших колісних транспортних засобів, якщо розмір такої оплати не перевищує 70 відсотків їх вартості;”;
підпункт 5 доповнено абзацом такого змісту:
“трамваїв, якщо розмір такої оплати не перевищує 70 відсотків їх вартості;”.
Таким чином, розпорядники бюджетних коштів та одержувачі бюджетних коштів у договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти можуть передбачати відповідно до належним чином оформленого рішення головного розпорядника бюджетних коштів попередню оплату, зокрема:
-          на строк не більше восьми місяців у разі закупівлі, тролейбусів, автобусів, електробусів та інших колісних транспортних засобів, якщо розмір такої оплати не перевищує 70 відсотків їх вартості;

-          на строк не більше одного року трамваїв, якщо розмір такої оплати не перевищує 70 відсотків їх вартості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий