понедельник, 5 сентября 2016 г.

В системі Prozorro відбулися зміни щодо можливості відміни торгів

Редакція Журналу «Радник в сфері державних закупівель» та майданчик «SmartTender.biz»  повідомляють, що в системі Prozorro відбулися зміни щодо можливості відміни торгів.
  Відтепер в надпорогових закупівлях, а саме у відкритих торгах (українських та європейських) за умови, що всі постачальники дискваліфіковані на етапі "Кваліфікація" в українських торгах або на етапі "Пре-кваліфікація" та "Кваліфікація" - у європейських торгах, система не дасть Вам змоги одразу ж після дискваліфікації усіх постачальників відмінити тендер.
Тендер буде автоматично переведений у статус "Торги відмінено" після того, як завершиться період оскарження рішення Замовника (10 календаних днів для кваліфікації; 5 календерних днів для пре-кваліфікації у випадку європейських торгів). При цьому Замовнику торгів  не потрібно власноруч відміняти торги та підкріпляти повідомлення про відміну у зв'яку із дискваліфікацією усіх постачальників.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Допорогових закупівель та надпорогових закупівель, що мають бути відмінені за абз.5 ч.1 ст.31 Закону України "Про публічні закупівлі " - "Допущення до участі менше двох тендерних пропозицій",- дані зміни не стосуються!

Комментариев нет:

Отправить комментарий