вторник, 28 августа 2018 г.

Зустрічайте журнал "Радник в сфері державних закупівель" № 9 (84) за вересень 2018р., для користувачів програми радник-інфо http://radnuk.com.ua/radnuk-info/ електронний журнал доступний для завантаження.
- Звітуємо про закупівлі. Підсумки III кварталу 2018 року
- Як домовитися з банком про оформлення гарантії на вигідних умовах
- Робота тендерного комітету (уповноваженої особи) в неробочий час
- Використання коштів субвенцій з державного бюджету (на прикладі субвенцій для забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти)
- Чи можна змінювати вартість договору про закупівлю, якщо зросла заробітна плата, рекомендована Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України?
- Бізнес-клуб «ПоРадник для Учасника»: «Ініціюємо підвищення ціни одиниці товару до 10 %. Нюанси та обмеження в Законі про публічні закупівлі та наявна судова практика»
- Мінекономрозвитку оприлюднило листа щодо відмови учасникові в участі у процедурі закупівлі
- Позиції Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України
- Цікаві рішення органів судової влади у сфері публічних закупівел
- Консультації для учасників
- Консультації для замовників
- Та багато іншої цікавої інформації
Також не забувайте для передплатників працює безкоштовна гаряча телефонна лінія для консультацій з 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер.
 Та за посиланням http://radnuk.com.ua/interactivervd/ Ви маєте можливість поставити питання спеціалістам редакції в будь-який час, на яке отримаєте відповідь.
 тел./факс: (044) 451-85-71
 radnukdz@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий