среда, 11 октября 2017 г.

До уваги замовників!
Закупівлі енергосервісу #Поради_від_Радника
Публічні закупівлі енергосервісу здійснюються за процедурами публічних закупівель у порядку, встановленому Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIIIдля закупівель послуг, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації»від 09.04.2015 № 327-VIII. Цей Закон застосовується до всіх замовників, які здійснюють закупівлі енергосервісу, незалежно від вартості предмета закупівлі.
Закупівлі енергосервісу здійснюються шляхом застосування процедури відкритих торгів або переговорної процедури закупівлі, яка застосовується виключно у випадках, передбачених пунктом 4 частини другої статті 35 Закону України «Про публічні закупівлі».
Наразі на електронному майданчику Smarttender.biz відбувається процес впровадження відповідного функціоналу для здійснення закупівель енергосервісу.

Так, користувачі майданчика Smarttender.biz, які мають нагальну потребу розпочати конкурентну процедуру на закупівлю енергосервісу та/або спробувати зазначений функціонал в тестовому режимі (див. рис. 1), можуть звернутись з даним питання до служби технічної підтримки майданчика Smarttender.biz

Комментариев нет:

Отправить комментарий