пятница, 20 января 2017 г.

Інформативний лист МЕРТУ щодо інформації про перелік відкритих єдиних державних реєстрів, доступ до яких є вільним

Згідно частини 3 статті 17 Закону Уповноважений орган щороку до 20 січня та додатково в разі потреби оприлюднює інформацію про перелік відкритих єдиних державних реєстрів, доступ до яких є вільним, на веб-порталі Уповноваженого органу.
Але звертаємо увагу, що в листі № 3302-06/1654-06 від 19.01.2017   Уповноважений орган не оприлюднив оновлену інформацію про перелік відкритих єдиних державних реєстрів, а зазначив, що,оскільки положеннями статті 17 Закону  на Уповноважений орган покладено обов’язок  поінформувати шляхом оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу про перелік наявних відкритих єдиних державних реєстрів, доступ до яких є вільним, Міністерство звернулося до Міністерства юстиції України, Національної поліції України і Державної фіскальної служби України із запитами щодо надання оновленої (за наявності) інформації щодо функціонування таких реєстрів, які можуть містити інформацію, указану у частинах першій та другій статті 17 Закону.
У зв’язку з цим, у разі отримання оновленої інформація щодо змін у перелік у наявних відкритих єдиних державних реєстрів, доступ до яких є вільним, Уповноважений орган повідомить додатково.
Отже наразі є один тільки лист Мінекономрозвитку України від 15.01.2016 № 3302-06/906-06 «Щодо інформації про перелік відкритих єдиних державних реєстрів, доступ до яких є вільним», що містить інформацію щодо функціонування відповідних реєстрів та електронних сервісів розміщений на інформаційному ресурсі Уповноваженого органу з питань закупівель за адресою: www.me.gov.uaу рубриці «Публічні закупівлі».

 А також детальнішу інформацію про перелік відкритих єдиних державних реєстрів Ви можете прочитати в журналі «Радник в сфері державних закупівель» № 2 (53) за лютий 2016 року на стор. 8 -10.  Детальнішу інформацію про формування вимог за статтею 17 Закону Ви можете прочитати в Журналі № 5 (56) за травень 2016 року на стор. 36 -39.


Комментариев нет:

Отправить комментарий