вторник, 8 ноября 2016 г.

  Вартість державної закупівлі перевищує (або дорівнює) 20 млн грн, а учасник не має антикорупційної програми чи уповноваженого з реалізації антикорупційної програми? Замовник має відхилити тендерну пропозицію - так говориться в пункті 10 частини 1 статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі»
Спосіб документального підтвердження вимоги пункту 10 частини 1 статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі» зазначається замовником у тендерній документації. Таким чином, у разі відсутності у юридичної особи, яка є учасником процедури закупівлі, антикорупційної програми чи уповноваженого з реалізації антикорупційної програми у випадку, коли вартість закупівлі становить 5 млн. грн., така юридична особа не зобов’язана її надавати, проте, замовник зазначає у тендерній документації спосіб підтвердження відповідності учасників вимогам, встановленим статтею 17
Закону України «Про публічні закупівлі».
Звертаємо увагу!!! В Законі йде конкретна вимога про необхідність мати таку програму і уповноваженого лише, якщо вартість закупівлі дорівнює або вище 20 млн. Тому, як раніше, посилатись на статтю 62 Закону про запобігання корупції необхідності немає.
#SmartTender #радник

Комментариев нет:

Отправить комментарий