четверг, 3 мая 2018 г.



Така зміна формату посвідки передбачена постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2018 № 321. Цією постановою Уряд затвердив новий зразок бланка посвідки на постійне проживання та порядок її оформлення і видачі. Постанова прийнята на виконання вимог Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» з метою запровадження оформлення і видачі іноземцям та особам без громадянства посвідки на постійне проживання у формі картки, що містить безконтактний електронний носій.
Прийняття акта дозволить розпочати видачу іноземцям та особам без громадянства посвідок на постійне проживання з безконтактним електронним носієм із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру.  
Постановою передбачено, що до завершення роботи із забезпечення в повному обсязі територіальних органів і територіальних підрозділів Державної міграційної служби матеріально-технічними ресурсами, необхідними для оформлення і видачі посвідки на постійне проживання, зразок бланка якої затверджено цією постановою, посвідка на постійне проживання може оформлятися з використанням бланка посвідки на постійне проживання у формі книжечки.
При цьому, посвідка на постійне проживання, що не містить безконтактного електронного носія, оформлена та видана на підставі документів, поданих до 1 червня 2018 р., є чинною протягом строку, на який її було видано.
З текстом постанови можна ознайомитись за посиланням: goo.gl/dKm1ht

За матеріалами журналу Радник в сфері державних закупівель»

Комментариев нет:

Отправить комментарий