вторник, 29 августа 2017 г.

#Поради_від_Радника
Щодо звіту про укладені договори.
Наказом Мінекономрозвитку України від 22.03.2016№ 490, затверджено форми документів у сфері публічних закупівель, зокрема форму Звіту про укладені договори.
Відповідно до п. 2 Наказу № 490 формами документів, зазначених у пункті 1 цього наказу, затверджуються обов’язкові поля, що заповнюються замовником шляхом унесення в них наявної інформації в електронній системі закупівель.
Отже, обов’язковим полем для заповнення, є у тому числі пункт 14 форми Звіту про укладені договори, який має назву «Інформація про технічні та якісні характеристики товарів, робіт чи послуг».
На разі відповідне поле у системі ProZorro є неактивним, тобто у разі внесення необхідної інформації за допомогою функціоналу майданчика, така інформація не відображається в електронній системі закупівель.
Таким чином, оскільки в системі електронних закупівель реалізована можливість розміщення копії договору разом зі звітом про укладений договір, замовник з метою дотримання законодавства, може додатково прикріпити окремий файл форми Звіту про укладені договори, у якому вказати усю необхідну інформацію, передбачену формою такого Звіту, у тому числі, стосовно пункту 14

Комментариев нет:

Отправить комментарий