понедельник, 31 июля 2017 г.

Важлива інформація стосовно закупівлі лікарських засобів!
1 липня 2017 року набула чинності постанова КМУ від 16 березня 2017 р. № 180 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою у новій редакції було затверджено Національний перелік основних лікарських засобів.
Дія зазначеної постанови стосується державних закупівель лікарських засобів, що здійснюються на всіх рівнях закладами та установами охорони здоров'я, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, іншими центральними органами виконавчої влади, якіздійснюють закупівлі за бюджетні кошти.
Щоб надати можливість замовникам завершити всі тендерні процедури, Уряд України ухвалив 4 липня 2017 р. постанову КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів Українивід 25 березня 2009 року № 333», якою передбачається, зокрема перенесення на 1 вересня 2017 р. дати, з якої заклади і установи охорони здоров'я, щофінансуються з державного і місцевих бюджетів, повинні розпочати здійснювати державнізакупівлі зареєстрованих в Україні лікарських засобів,включених до Національного переліку.
Більш детальну інформацію з даного питання можна отримати на стор. 6 випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» № 8 (71) за серпень 2017 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий